A hideg minden munka ellensége, de legalább lehet tenni ellene. Egy munkáskabát sokkal könnyebben beszerezhető, mint a 40 fokos melegben a légkondi, ráadásul a munkások védelméről is gondoskodik. Az emberek akkor tudnak gyorsan és hatékonyan dolgozni, ha jól érzik magukat, ezt pedig több külső tényező is befolyásolja.

Azok, akik hosszú órákat állnak egy helyben, minőségi cipőre vágynak. A meleg, fülled irodában légkondi vagy ventilátor kell, valamint rengeteg víz. De mi van azokkal, akik hidegebb raktárakban mászkálnak egész nap? Ha a főnökség nem szeretne folyamatosan betegszabadságokról gondoskodni, akkor vagy fűti az egész helyiséget, vagy mindenkinek ad egy munkáskabátot.

Ezek a ruhadarabok több munkavédelmi tulajdonsággal rendelkeznek, úgyhogy nemcsak a raktárakba, hanem kültéri munkákhoz is megfelelnek. Nem kell többé attól félni, hogy sötétedés után mennyire marad látható az ember, mivel néhány munkáskabát láthatósági mellényként is megállja a helyét. Innentől kezdve csak a megfelelő méretet kell kiválasztani.