A közmű rendszereken keresztül már a legtöbb ingatlan el van látva olyan alapvető szolgáltatásokkal, mint a víz és az áram. Bár a folyadékok minősége többnyire hagy némi kivetnivalót maguk után, azért vannak egyszerű módszerek arra, amivel a tisztítás foka növelhető. A Honeywell FF06 vízszűrő beépítésével a közeg tisztasága magasan megnövekszik.

De miért van erre egyáltalán szükség? A hatóságok különösen figyelnek arra, hogy megfelelő paraméterekkel rendelkező víz jusson a csövekbe, de ez olykor mégsem elég. A gyakran több évtizede a föld alatt lévő rendszerek lassan elöregednek és a különféle szennyező elemek jutnak be.

A Honeywell FF06 a homokot, rozsdaszemcséket és más mechanikai összetevőket gond nélkül eltávolítja a 100 mikron átmérőjű szűrőnek hála. Általában külső menetes csatlakozással érhető el. Az átlátszó szűrőcsésze révén jól megfigyelhető, hogy mikor van szükség Honeywell FF06 tisztítására, ami néhány mozdulattal megoldható, miközben a vízellátás nem szakad meg. A befektetés gyors megtérülése nem marad el.