Háztól házig szerviz

Szeret bringázni, esetleg munkába és ügyeket intézni is a két kerékén szokott járni? Akkor a karbantartási feladatok ellátásáról semmiképpen se feledkezzen meg, mert különben a járgánya a legrosszabb pillanatban hagyhatja az úton! A háztól házig szerviz révén bármikor átvizsgáltathatja a biciklijét, kicseréltetheti a kopó alkatrészeket és mindehhez még ki sem kell mozdulnia otthonról.

Az MMbike munkatársai a megbeszélt időpontban kiszállnak a kétkerekűjéért és egy gyors áttekintés után elviszik a háztól házig szerviz műhelyébe. Amennyiben környezettudatosság is van a választásában, miszerint inkább teker néhány kilométert, mint autóba üljön, akkor ez a szolgáltatás még inkább kedvező lehet Önnek, ugyanis a háztól házig szerviz elektromos autó révén történik.

Vagyis a szállítás sem fog azzal a hátránnyal járni, hogy közben Ön miatt kellene szennyezni a levegőt. Tehát, nemcsak időt és energiát spórolhat, hanem még akkor is vigyázhat a levegő minőségére, amikor nem is ül a bringán, sőt, a bajtársait is megóvhatja attól, hogy a fuvarozó jármű odafüstöljön az orruk alá.