Nagymennyiségű hulladékot kell eltávolítania, de hétköznap erre nincs lehetősége? A professzionális sittszállítás hétvégén is konténerekkel áll a rendelkezésére. A változatos kapacitásuk miatt, a tárolóink alkalmasak nagyméretű építési törmelékek és hasonló hulladékok eltávolítására. Az ilyen típusú tartályok nagyon hasznos tulajdonsága az egy speciális járműre való felrakodás lehetősége, ezért nincs szükség további felszerelésre a megrakott szemetes elhordásához. Így a sittszállítás hétvégén is konténerekkel és zökkenőmentesen történik. A vállalkozásunk rendelkezik minden szükséges technikai adottsággal és jelentős tapasztalattal a különféle hulladékok elvitelében.

A szolgáltatásunk árképzését befolyásoló tényezőkről a weboldalunkon található telefonszámon tudhat meg többet. Használja ki a hosszú távú együttműködés előnyeit, ami magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt elérhető. A lakóközösségben, az üzletben vagy a műhelyben folyamatosan felhalmozódik a hulladék? A sittszállítás hétvégén is konténerekkel gondoskodik a terület tisztántartásáról. Vegye fontolóra a 4, 6 és 8m3 űrtartalmú szeméttárolók bérlésének lehetőségét! Ezeknek a tartályoknak a telepítése tisztábbá teszi a területet, így a hulladékgyűjtés sokkal megfizethetőbbé válik.

A konténeres sittszállítás lehetővé teszi a felgyülemlett törmelék előre egyeztetett időpontban történő elvitelét.

Ezzel elkerülheti a törmelék a szél vagy az állatok általi szélhordását. Ráadásul Önnek nem kell gépjárműveket keresnie a szemét elszállítására, sem embereket a rakodásra, mivel a megtöltött tartályt a kollégáink egy kijelölt időpontban elviszik és üresre cserélik. A konténeres sittszállítás során használt jármű több tonnányi hulladéktól való megszabadulás esélyét jelenti egyszerre.

A szemetet ezután a saját feldolgozó központunkba szállítjuk. Elkötelezettek vagyunk a környezet fenntarthatósága mellett, így Önnek többé nem kell aggódni amiatt, hogy hová tegye a felhalmozódott hulladékot. Saját maga választhatja ki a konténeres sittszállítás eszközének térfogatát és a fuvar gyakoriságát.