A légúti megbetegedések gyakorisága senkinek nem feltűnő ma már, hiszen mindennap irritáló szennyeződések érik a légzőrendszerünket. A gyerekeket nem véletlenül viszik a szülők sóbányába, hiszen az ott lebegő parányi sókristály oldatokat belélegezve kitisztulnak a légutak, regenerálódik a légzőrendszer.

A hatás már otthon is elérhető sópipa használatával, amihez elegendő naponta pár perc is. A termék megvásárolható a biosziget.hu webes üzletből, aminek megfizetésével nagyon jó befektetést csinálunk. Ugyanis a sópipa alkalmazásával kedvezően befolyásolhatjuk a pollenallergiát, illetve az egyéb légúti érzékenységeket, az asztmát, bronchitist, de enyhíthetőek vele a nátha, a hörghurut, a légúti fertőző betegségek tünetei is.

A dohányzás okozta légúti problémákat is redukálhatjuk a készülék használatával. Tehát sok egészségügyi gondra ideális ez az eszköz, így érdemes megfontolni a beszerzését. Továbbá, a sópipa alkalmas arra, hogy a sókristály terápiát aromaterápiával kiegészíthessük, így ez utóbbinak előnyeit is élvezhetjük.