Játékfegyver gyerekeknek
Játékfegyver gyerekeknek

A játékok nagyon szórakoztatóak tudnak lenni, de oda kell figyelni arra is, hogy a gyermek tudja, amit szabad játék közben, azt nem szabad a való életben. Ezért is olyan vitatott a játékfegyver használata a gyermekeknél.

Jól tudjuk, hogy amit a filmekben látnak, azt gyakran utánozzák és a tévé meg az erőszak gyakran kéz a kézben járnak. Ugyanez a helyzet a játékfegyverekkel is. A vélemények megoszlanak, néhányan nem látnak benne problémát, mások kifejezetten elvetik az ötletet.

Amennyiben a gyermeknek szépen el van magyarázva, hogy a fegyver csakis játék és nem helyettesíti a valóságot, nem kell feltétlenül elítélni a fegyverekkel való időtöltést. Oldalunkon különböző játékfegyverek találhatóak, amelyek nemcsak golyókkal, de szivaccsal vagy utántöltő folyadékkal működnek.

Így biztosítva van, hogy a fegyver nem jelenik meg erőszakos formában a kicsi számára. Néhány ártalmatlan szivacs kilövése nem okoz kárt és nem is az erőszakot hirdeti. Nézzen szét az oldalunkon, ha Ön is szeretne különböző játékokat vásárolni a csemetéjének!