Egy fürdő vagy konyha burkolásakor, kiemelt figyelmet kell szentelni bizonyos felületek kiképzésére. Ha azt szeretnénk elérni, hogy az olyan szerelvények, mint a csaptelepek, lefolyók, konnektorok, kapcsolók remekül illeszkedjenek a síkba, akkor a lyukfúró bevetése nem maradhat el. Általában a lapok felhelyezését követően történik az adott nagyságú helyek elkészítése.

Ehhez direkt módon lettek kifejlesztve a magas minőségű, szintetikus ipari gyémántszemcsékkel ellátott termékek. A lyukfúró könnyedén felhelyezhető sarokcsiszolóra és optimális fordulatszámon kell használni. Fontos a fejek fokozott hűtése, ami segíti a vágást, illetve kitolja az élettartamot.

Mivel eltérő méretű körkivágásra van szükség egy kábel átvezetéséhez, lefolyó, kapcsoló helyének kiképzéshez, ezért a lyukfúró többféle méretben rendelhető meg a burkolatszintezo.hu weboldalon. Számos típus között lehet válogatni és mindegyiknek megvan a sajátossága. A TLS termékek a gyakorlatban már bizonyítottak, ami megtérülővé teszi a befektetést.