Mindannyian tudjuk, hogy a kis kalandorok nem szeretnek jobban semmit, mint a tócsában ugrálni egy esős napon, ezért engedje meg nekik, hogy stílusosan csinálják ezt! Egy pár gyerek gumicsizma tökéletes eszköz ahhoz, hogy a kicsiket bármilyen kinti kalandra felkészítse.

Lányai biztosan imádni fogják a modelljeinket, különféle színekben, legyen az akár rózsaszín, élénksárga vagy mintás. Megőrülnek majd a virágmintás gyerek gumicsizma modellekért, a fiúk pedig örömüket lelhetik az űrhajó mintás darabokban. A kicsik élvezni fogják ezeket a lábbeliket, amiket úgy terveztek, hogy könnyen felhúzható fogantyúval működjenek. Egyes modellek megfelelőek 18 hónapostól 8 éves korig és speciálisan kifejlesztett futófelülettel csökkentik a csúszást.

A természetes gumiból készített egyedi, csillogó felületű gyerek gumicsizma lapos talppal és a lekerekített orral készült, ideális mozgásteret biztosít a kis lábaknak. Az újrahasznosított poliészter bélés pedig teljes kényelmet biztosít minden kalandhoz, ezért ne féljen rendelni a webáruházunkból!