A folyamatosan fejlődő modern technológiának köszönhetően, manapság nagyon sokféle berendezés kapható az üzletekben, amelyekkel megoldható a ház melegítése. A Gree fűtésre optimalizált klíma remek döntés lehet erre a célra, hiszen a beruházási költsége, illetve az üzemeltetése igencsak kedvező. Magas felszereltségének hála, egycsapásra megoldja a levegőszűrés és a páramentesítés problémáját.

Egy családi házban a rendszer akár egyetlen nap alatt kiépíthető. A pozitívumai közé tartozik, hogy minimális hőingadozást és gyors felfűtést eredményez. A Gree fűtésre optimalizált klíma hosszú élettartamú és a karbantartási költsége is alacsony. További előnye, hogy a használatakor nem áll fenn a széndioxid mérgezés veszélye.

Csatlakoztathatja napelemes rendszerre, ha éppen a kedve úgy tartja. A kültéri egységre a nagy hidegben ráfagyhat a levegő páratartalma. Ilyenkor a berendezés úgynevezett leolvasztást végez, amit ha befejez, akkor folytatja tovább a melegítési folyamatot. A Gree fűtésre optimalizált klíma esetében ügyelni kell a leolvadt víz elvezetésére.