Mindegy, hogy mennyi idősek vagyunk, néha megesik, hogy hatékony támogatás szükséges a csont- és végtagfájdalmak esetén. Ilyenkor nem árt felkeresni egy kimondottan ezzel foglalkozó szakembert. A gerinc gyógyász feladata pedig, hogy regeneráló hatást érjen el a probléma középpontjánál. Fej-, hát-, gerinc- és derékfájdalmak esetén megszünteti a nyilallást, majd eléri, hogy az adott rész elkezdjen gyógyulni. Ez egy kíméletes terápia, ami nem csontkovácsolás és képes a sportsérüléseket is hatékonyan kezelni.

A jó gerinc gyógyász kikérdezi a pácienst, átnézi az összes kórlapját, megtudja mi és hol fáj, részletes mozgásszervi állapotfelmérést végez, majd diagnózist mond. A terápia után megszűnnek az izomcsomók, a húzódások, a duzzanatok és ficamok, ezen kívül pedig nyugodtan fordulhatunk hozzá csípő- és derékfájdalmakkal is. A gerinc gyógyásznak fontos, hogy ne csak a tünetet, hanem a kiváltó okot is megszüntesse. Emellett nemcsak a konkrét fájdalom helyén dolgozik, hanem a teljes vázat és mozgatórendszert feltérképezi.

Telefonon is elérhetőek a dokio.hu kollégái

Az emberi test érzékeny és sűrűn megesik, hogy „javításra” van szüksége. Eme esetekben kell kutakodni a neten olyan szakértelemmel rendelkező orvosok után, aki éppen kell nekünk. Erre pompás megoldás a dokio.hu internetes weblap. Mindenféle szakrendelés elérhető náluk, szinte felsorolhatatlan a lista, hogy mennyi mindenre kiterjed a szakértelmük. Ezek mellett, rengeteg telefonos konzultációhoz is hozzáférhetünk, plusz a dokio.hu kezdőlapján van egy tudástár és egy tünetellenőrző is.

Ez a két dolog nagyon jó. Ha az előbbibe belépünk, beírjuk a betegség nevét, amire kíváncsiak vagyunk, kiad minden információt róla, ami számunkra érdekes lehet. A tünetellenőrző a nevéből adódóan segít rájönni a jelek alapján, hogy mi lehet a gond. A dokio.hu alkalmazottai képesek felvilágosítást adni a koronavírussal kapcsolatban is, legyen szó PCR vagy antigén tesztről, szűrésről. Ügyeleti baleseti sebészeti ellátásuk szintén van, egy előzetes időpontfoglalás után máris megkapjuk a kérdéseinkre a válaszokat.