A Geox babacipő tökéletes első cipőnek, amiben a kicsi megtanul járni, mivel rendkívül könnyű és kényelmes a korai lépésekhez. A pici lábaknak stabilitásra van szükségük. Amit még szintén igényelnek, az a jó tartás. Ezt a Geox babacipő maradéktalanul biztosítja.

A kezdeti időkben, amikor a baba járni tanul, fontos, hogy olyan lábbelit viseljen, amiben igazán biztonságban érzi magát. Ha ez nem történik meg, akkor megeshet, hogy bizony hezitál a járást illetően vagy nem megfelelően lép.

A biztonság mellett, természetesen a kényelem is rendkívül lényeges, hiszen a kicsi csak akkor kap kedvelt a léptekhez, ha jól érzi magát a cipellőjében. A Geox márka fejlesztői mindent megtesznek annak érdekében, hogy a baba boldogan és biztonságérzettel felvértezve induljon el.

A puha, jól szellőző anyagú, csodaszép mintájú Geox babacipő rugalmas talppal és kitűnő tartással rendelkezik, hogy ne csak komfortos, hanem ergonomikus is legyen. A tépőzáras cipőcskék minden kicsi kedvenc eszközei lesznek a járás megtanulásában.