Gázos hőlégfúvó

Munkaterületen gyakran előfordul, hogy a hidegre való tekintettel, a téli időszakban fűteni kell a zárt helyiségeket. Egy munkacsarnok nagyon le tud hűlni, amiben a dolgozók fáznak.

Ebben jelenthet hatékony segítséget a gázos hőlégfúvó, ami teljesen biztonságosan, rövid idő alatt képes kellemes hőérzetet biztosítani, de ami még fontosabb, azt hosszú ideig képes fenntartani. Az ipari padlóburkolati rendszerek esetében is hasznos megoldás lehet a gázos hőlégfúvó berendezés, ahol az állandó hőmérséklet biztosítása a meghatározott padlózat hatékony száradása és kötése érdekében mindenképpen szükséges. A gázpalackkal történő üzemeltetés könnyen kivitelezhető, hiszen minden benzinkútnál elérhető, így egyszerűen beszerezhető és cserélhető.

A gázos hőlégfúvó értelemszerűen zárt térben fejti ki a hatását és óriási légtereket képes hatékonyan fűteni. Az óriási teljesítmény természetesen nagy hő leadással jár, ami bizonyos biztonsági szabályokat is felvet. Nem szabad közel menni, sem hozzáérni a berendezéshez működés közben, mivel égési sérülést okozhat.