A nyomtató bérlés lehetőségei
A nyomtató bérlés lehetőségei

Egy új nyomtató vásárlása nem jelent megterhelő kiadást a jól működő óriáscégnek, de a kisebb vállalkozások már jobban megnézik, hogy mire költik a pénzüket. Ezért ilyen körökben gyakoribb a nyomtató bérlés, mivel így nem kell nagy összegeket kifizetni egyszerre.

A vállalkozások csak annyit fizetnek, amennyit nyomtattak vele, ezért gazdaságos megoldásnak tekinthető ez a szolgáltatás. Nyomtatóra minden cégnél szükség van, mert anélkül nem működhetne rendesen a irodája.

Ezért azok a cégek, amelyek nem engedhetik meg maguknak a drága készülékek megvásárlását, ezt a módszert választják. A nyomtató bérlés előnyei között megemlíthetjük még azt is, hogy így a vállalkozások nemcsak a berendezés megvásárlási költségeitől szabadulnak meg, hanem a karbantartási költségektől és feladatoktól is sok esetben.

Ha a Dokutech cég szolgáltatásait veszik igénybe, akkor a toner csere és a javítási költségek is a bérbe adó céget terhelik, így az alkalmazottak csak annyi a dolguk, hogy élvezzék a nyomtató bérlés előnyeit.