borotvapenge
Borotvapenge

Borotválkozni nemcsak a férfiak szoktak, hanem bizony a nők is gyakran ragadnak meg egyet, ha simává szeretnék varázsolni a lábaikat, hónaljukat. A szőrtelenítés mestere, a mindenki által ismert márka nem más, mint a Gillette. Termékeiben a borotvapenge rendkívül éles, hidratáló csíkkal kisérve a hidratálást is támogatja.

A férfiak hamar meg tudnak válni a borostától, szakálltól vagy bajusztól, a nők pedig puhaságot és frissességet kapnak a hónalj, lábak vagy az intim területek ápolásakor. Az egyszer használatos borotvákon túl, a tartósabb készülékek modelljei is megtalálhatóak a webáruházunkban. Persze a külön megrendelhető borotvapenge sem maradhat ki a listáról.

Annak függvényében, hogy milyen gyakran használja, érdemes a megfelelőt választania. A Gillette márka mellett a Nivea, a Wilkinson és az Umbro is képviselteti magát a termékeivel. Ha már a borotvapenge nem dolgozik hatékonyan, cserélje ki vagy vegyen újat! Cégünk hidratáló krémeket, after shaveket is forgalmaz, méghozzá rendkívül kedvező áron.