Jelenleg minden lámpa szállítása ingyenes, amit a webáruházunkból vásárolnak. Ez egy olyan népszerű döntés volt, ami sok érdeklődőnknek segít a fali lámpa vásárlásban. Volt olyan időszak, amikor mi is csak bizonyos vásárlási összeg felett tudtunk ingyenes szállítást biztosítani, de mára ezt mindenkinek lehetővé tettük.

Azt látjuk, hogy ez az egyik legjobb reklám. Nyilván a megvásárolt fali lámpa címzetthez való eljuttatása számunkra költség, viszont a vásárlók felé nagy bizalmat élvez ez a döntés.

Ugyanis a rendeléskor nem kell azzal foglalkoznia senkinek, hogy mennyit kell még a szállítás miatt a végösszeghez hozzáadni. Nincs sem szállítási, sem csomagolási költség a fali lámpa, de másik világítótest vásárlása esetén sem. Így vásárlóinknak csak az árucikkek ellenértékét kell kifizetniük.

Ez nagy megkönnyebbülés sokaknak, hiszen nem kevés azoknak a száma, akik nincsenek hozzászokva, hogy az internetes rendelések esetén esetleg felmerülhet a szállítás költsége is, ami általában a vásárlókat terheli. Ezért láttuk jobbnak ezt átvállalni.