Ki mondta, hogy a jó játékok csak műanyagból készülhetnek? A fa vonat szett olyan tökéletes összhangba kerül a gyermekekkel, hogy teljesen hozzájuk fog nőni. A műagyag nemcsak törékeny, hanem kevésbé kidolgozott is, hiszen gyakran látszik rajta, hogy rosszul lett megfestve és még a kopást sem tudjuk megelőzni.

A fa ezzel szemben minőségi megmunkálást igényel és teljesen más érzést ad, amikor tényleg a kezünkbe fogjuk. Ma már nemcsak egyszerű vágányokat tudunk beszerezni természetes anyagból, hanem állomásokat is, a hozzájuk tartozó eszközökkel. Így történik, hogy a fiúk szobája hirtelen átváltozik és a pálya mellé munkagépek, daruk, dolgozók is járnak.

A vonatok világa sok kislányt is vonz magához, erre pedig a mesék csak tesznek még egy lapáttal. Szerencsére minden szülő választhat, hogy inkább a műanyag termékeket veszi le a polcról vagy inkább a fa mellett teszi le a voksát. Egy biztos, a színesre festett, de még a natúr fa vonat szett is sok csöppség kedvence lesz és 8 éves korig biztosan leköti a figyelmüket.