Evezőgép rendszeres használatra
Evezőgép rendszeres használatra

A természetben való sportolás igazi felfrissülést jelent, de a panelrengetegben, ahol élünk, ez ritkán kivitelezhető. Nem kell azért lemondani a szabadtéri sportok örömeiről, csak használni kell a képzelőerőnket és mindezt a lehetőségeinkhez igazítani.

Az evezőgép a lakásban vagy a teremben is elhelyezhető és a virtuális hullámokat szelhetjük, miközben alaposan megdolgozatjuk az egész testünket. A bicepsz, tricepsz, váll- és hátizmok komoly terhelésnek vannak kitéve az evezőgép használata közben, de mellette nagyszerű kardió gép is.

A zsírégetésnél és az állóképesség növelésénél is nagyon fontos, hogy megdolgoztassuk a szív- és érrendszert, amellett, hogy komoly erőfeszítést végzünk. Tegyen mindennap egy lépéssel többet a sportban és akkor a folyamatos fejlődés garantált!

Ha több éven keresztül ugyanazt az evezőgépet használja bármiféle változtatás nélkül, akkor előbb vagy utóbb a fejlődés leállásával számolhat. Mindig egy kicsit többet kell tenni, kilépve a komfortzónánkból és akkor elérjük a kitűzött célt.