A nők hajlamosak kicsit túlzásba esni, ha kiegészítőkről van szó. Főként, ha egy női pénztárca kerül a kezükbe és még szükségük is van rá, akkor bizony alapos válogatásnak néznek elébe. Hiszen, ha egy nő a stílusát szeretné kifejezni, akkor a kiegészítőkkel teheti meg a legjobb módon. Egy női pénztárca legyen stílusos, mégis letisztult és elegáns.

Legyen praktikus, férjen el benne sok minden, de ugyanakkor ne legyen akkora, mint egy ház, tehát bele lehessen rakni egy ugyanolyan stílusos kicsi táskába. Egy hölgynek ez a kellék kiemelt szereppel bír, hiszen mindent belehelyez, ami fontos lehet a mindennapokban.

A szekrényben kétféle pénztárcának kell lapulnia. Az egyik az, amelyik mindennapi használatra van szánva. Ebben van a pénz, a rengeteg törzsvásárlói kártya, névjegyek és a többi. A másik pedig egy kisebb, ugyanakkor szolidabb változat, ami csak akkor kerül elő, amikor szórakozni megy az illető. A női pénztárca tehát képes azt is megjósolni, hová készül a tulajdonosa, a sarki boltba vagy jeles eseményre.