A kerítés több szempontból is a telek fontos részét képezi, ezért nem szabad elhanyagolni annak ápolását, karbantartását sem. A Dunaplaszt kerítésfesték egy magas nívójú termék, ami kifejezetten kerítésekre és kültéri fém felületekre lett tervezve. A Dunaplaszt, mint márka, hosszú évek óta elismert a festéktechnológia területén, és a kerítésfesték kínálata kiváló választást jelent azoknak, akik a kerítés megújítására vagy védelmére keresnek megoldást.

A kerítések, kerti kapuk és egyéb kültéri fém szerkezetek ki vannak téve az időjárás hatásainak, és hosszútávon sérülhetnek, kophatnak. A Dunaplaszt kerítésfesték lehetővé teszi ezeknek a felületeknek a frissítését és védelmét, így hosszabb élettartamot biztosítva és esztétikailag is vonzóbbá téve azokat.

A kültéri fém felületek gyakran ki vannak téve a rozsdának és a korroziónak is. A kerítésfesték védelmet nyújt a fémszerkezeteknek, és segít megakadályozza a korróziót. A Dunaplaszt kerítésfesték széles színválasztékban érhető el, így könnyen megtalálható a kívánt árnyalat a kerítés vagy kerti kapu festéséhez. Az egyedi színválasztás lehetősége segít az otthoni környezet személyre szabásában.