Dr. Kárász Tamás igazán remek szakember, aki az orrspecialisták közül is kiemelkedik a szakmai tudásával. Mindenre ügyel, az ügyfél kérésére és a természetességre különösen nagy hangsúlyt fektet. Dr. Kárász Tamás népszerű embereket is kezel, hiszen nála már évek óta létezik egy kialakult vendégkör. Ebbe beletartoznak hétköznapi és ismert személyek egyaránt. A doktor úr nemcsak orrplasztikával foglalkozik, ugyanis a szolgáltatások száma igen magas.

Elérhető nála a mellplasztika, a mellimplantátum, az arc- és ajakfeltöltés, a facelifting, a szemhéjplasztika és még lehetne folytatni a sort. Mindegy, hogy mivel keresi fel az ügyfél, minden műtétnél a harmóniára és a természetességre törekszik. Számára fontos, hogy a páciens 100 %-ig elégedett legyen a végeredménnyel. Neves plasztikai sebésznek számít, aki a mai napig is foglalkozik kisebb anti-aging beavatkozásokkal és prevenciós, úgynevezett non-invazív eljárásokkal. A PRP kezelések, amik a bőrminőség javítására szolgálnak, a mimikai ráncok és a szemöldök körül lévő apróbb szarkalábak ellen is hatásosak.

Miért keresik fel Dr. Kárász Tamás sebészt a hölgyek?

A doktor úr azt mondja, hogy 20 évvel ezelőtt nagyobb alapműtéteket kértek a páciensek, amik közé tartozott az orr-, a has- és a mellplasztika. Régen ezek a beavatkozások sok mindenkit zavarba ejtettek, azonban mára már teljesen elfogadottá váltak. A hölgyek a mai világban azokat a megoldásokat keresik, amikkel a végeredmény teljesen természetes lesz. Sokan vannak, akik a kevesebb néha több eljárásokat részesítik előnyben. Ilyen például a face-lifting, a botox-kezelés és az anti-aging beavatkozás.

Dr. Kárász Tamás remek sebész, aki szereti magát fejleszteni, új eljárásokkal megismerkedni. Aki kevésbé szerencsés alkat vagy sok bántást kap a kinézete miatt, mindenképpen lépjen, hiszen manapság már roppant egyszerűen tud változtatni a külsején! Az orrplasztika akkor válik szükségessé, amikor valakinek nem illeszkedik tökéletesen az arcához az orra, így nincs meg a harmónia. Ha Önnek is problémája van az orrával, mert kampós vagy túlzottan nagy, esetleg ferde, valamilyen korábbi törés miatt, akkor az orrplasztika tökéletes megoldás.

Az orrplasztika mit jelent pontosan?

A különleges eljárás gyakorlatilag az orr alakjának, nagyságának vagy valamely tulajdonságának megváltoztatását jelenti. Az orrplasztika részét képezi az orrlyukak szűkítése vagy éppen tágítása. Ha Dr. Kárász Tamás szakorvost választja, akkor biztos lehet benne, hogy minden olyan kisebb és nagyobb átalakítást el fog végezni, amivel magabiztosabb lehet az életben.

A nyitott orrműtét, amit a sebész alkalmaz, nem fáj. Altatásban történik, fájdalomcsillapítók adásával. Az orrplasztika során nemcsak a kinézeten, vagyis az esztétikán van lehetőség javítani. A különféle légzést befolyásoló deformitásokat is könnyedén tudják kezelni az orr felnyitása során. A nyitott műtét pontosabb és szebb végeredményt garantál. Ráadásul általa az arc harmóniája is megváltozik és jobban fog a páciens stílusához, kinézetéhez illeszkedni.