Szeretne egy olyan különleges divatékszert vásárolni, aminek a szép külleme mellett, még jótékony hatása is van a szervezetére? A karneol karkötő megrendelése ez esetben remek választás lehet, különösen amiatt, hogy ez a hematittal színezett kalcedonváltozat igen ritka a világon.

A színét kimondottan a nők szeretik, hiszen a lenyugvó Nap jut róla az eszükbe. Ahogy az alkonyattal mindenegyes nap lezárul, a karneol karkötő viselésével is könnyebb lesz az életszakaszokat magunk mögött hagyni.

Ha szeretne egy fájdalmasan hosszú kapcsolatot, egy nehéz időszakot lezárni, akkor ez az ékszer tökéletes lesz a kivitelezéshez. A karneol karkötő viselője megtapasztalhatja a Földanya gondoskodását és mérhetetlen szeretetét.

Kimondottan előnyös viselet lehet a Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Bika csillagjegy szülöttjeinek, akik innen merítheti majd a jókedvet, a tettrekészséget és a bátorságot az új etapok elkezdéséhez az életben. Mivel a vérellátást is javítja, a nemi csakrára is jó hatással van, így várhatóan a szexuális vágyak is erősödni fognak.