bowdenek
Bowdenek

A nyári időszakban egyre több kerti gépet kell munkába fogni. Ez gyakran azzal jár, hogy az utolsó pillanatban vesszük észre, miszerint valamelyik eszköz nem működőképes, ugyanis az egyik alkatrésze tönkrement. Mit tehetünk ilyenkor? Keressük fel a cvgshop.hu oldalt, ahol többek között minőségi bowdenek is elérhetőek kedvező áron!

Miért emeljük ki ezekez a kiegészítőket? Azért, mert a fokozott használat mellett gyorsan elkophatnak és ilyenkor nincs mit tenni, muszáj a cserére fókuszálni. Ez könnyen kivitelezhető, mert általában néhány csavar meglazítását követően, az új bowdenek már mehetnek a helyükre. Természetesen nem árt idejében meglátni az esetleges problémát és annak elébe menni, mint az utolsó pillanatban cselekedni.

Rotációs kapák, láncfűrészek, fűnyírók mindegyikében megtalálható a gázolásért vagy fékezésért felelős bowdenek valamelyike. A rendszeres felülvizsgálat révén nyomon tudjuk követni, hogy a termékek éppen milyen állapotban vannak a munkafolyamatok során és amikor eljön az idő, akkor ne várjunk tovább, hanem azonnal cselekedjünk!