Caterpillar telefonok

Atombiztos készülékekkel rukkolt elő a CAT cég. Nem a vékony letisztult vonalak jellemzik a Caterpillar telefonok kínálatát. Azonban, cserébe olyan koncepciót kapunk, ami páratlan a piacon. Ha Önnek is kemény körülmények között kell helytállnia nap mint nap a munkája vagy különböző sporttevékenységek miatt, akkor a CAT terméke hű társa lesz a mindennapokban.

A gyártók karcálló üvegekkel reklámozzák a készülékeiket, de a Caterpillar telefonok kibírják akár az 5 méteres vízben is. Ha földre ejtjük, az meg sem kottyan nekik, de nagyobb ütéseket is kibírnak. A mélyesztett kijelzőt, robosztus, de mégis stílusos ház veszi körbe. Már itt is megtalálható a dupla kamera a Caterpillar telefonok egyes modelljeiben.

De ez nem arra szolgál, hogy az Instagramra töltsünk fel az ételeinkről gusztusos képeket. Az egyik egy normál kamera mindennapi használatra, a másik pedig egy speciális infrakamera, amivel a különböző tárgyak hőfokváltozásai nagy pontossággal észlelhetőek. A Caterpillar telefon használata megbízható, nem kell a szilánkosra repedt képernyője miatt idegeskedni.