Egy lakás akkor tudja igazán kiszolgálni a tulajdonos vágyait, ha maximálisan az igényeknek függvényében van berendezve. Egy bérelt ingatlanba gyakran nem fektetnek bele sokat az alkalmi lakók, de egy saját otthonba már bátran lehet invesztálni. Amikor előtérbe kerülnek a falak és padlók, akkor a speciális burkolatok mindenképpen figyelmet érdemelnek.

Az olyan helyiségekben, mint a konyha, fürdő, terasz, általában csempéket, járólapokat használnak, amelyek remekül viselik a párás környezetet, miközben esztétikai látványuk is kimagasló. Ezek a kivételes burkolatok az idők során óriási választékban halmozódtak fel. A Palatinus Fürdőszoba kínálatában több másik típus mellett, a Zalakerámia széles családja is megtalálható.

Ezen összeállítás között biztosan megtalálja bárki azt, amelyik leginkább megragadja a fantáziáját. Többféle szín, méret, forma, mintázat tekinthető és rendelhető meg néhány kattintással. A burkolatok felhelyezése gyakran már az egyszerűbb kategóriába tartozik, hiszen a tökéletes elemek megtalálása mindig az elsődleges, amire megéri több időt szentelni.