Utazásaink során nem mindegy, hogy milyen táskába pakoljuk be a nélkülözhetetlen holmikat, ezért valószínűleg mindenki rendelkezik egy-két praktikus darabbal. Azonban a bőrönd néha cserére szorul, mert túl kicsinek bizonyul vagy pedig elhasználódik, megkopik.

Célszerű nemcsak designos, hanem praktikus és strapabíró modell beszerzése mellett dönteni, hiszen például a reptereken nem igazán kímélik az utasok poggyászait.

Igazán modern darabok vásárolhatóak a taskaweb.hu internetes üzletből, aminek készletén szerepel a Travelite NUBIS négykerekű, bővíthető, közepes méretű, korall árnyalatú bőrönd.

Ezt a példányt jelenleg 50%-os árleszállítással vehetjük meg, így az ára mindössze 22 490 Ft. Hölgyeknek ideális választás a színe és a mérete miatt egyaránt. Emelő fogói rugósan illeszkednek, kétágú teleszkópja állítható magasságú, teljesen betolható. Kényelmes pakolást tesz lehetővé, a bőrönd raktere szélesíthető zippes bővítő kiengedésével, így +15%-ot nyerhetünk. A 4 dupla kerék teljesen körbeforgó.