BMW M logo
BMW M logo

A BMW, a luxusautók mellett, sportkocsik gyártásával is foglalkozik. A legismertebb sportautó szériája a BMW M-Power. Ezeket könnyű felismerni, hiszen mindegyiken ott a megkülönböztető jelzésként is szolgáló BMW M logo.

Az M-Power széria modelljei a leggyorsabb sportkocsik, amelyek legördülnek a müncheni autógyár futószalagjáról. Az árak elég magasak, ezért nem sokan tehetik meg, hogy ilyen járművel furikázzanak az utakon. A BMW M logo utólag is felkerülhet a személygépkocsikra, mint az optikai tuning egyik népszerű eszköze.

Már ezzel a kis kiegészítővel is sportosabb kinézetet kölcsönözhetünk a járműnek. Persze ettől az autó még nem lesz gyorsabb, de legalább a kinézete jobban fog hasonlítani egy menő sportkocsira. Sokan fontosnak tartják a külsőt és ezért mindent megtesznek, hogy a jármű jól nézzen ki.

A BMW M logo valamint az M-Power felirat nemcsak az autókat díszítheti. Vásárolhatunk ilyen logóval ellátott táskákat, sapkákat, kulcstartókat és egyéb mindennapos használatban levő tárgyakat is.