Már rengetegféle terméket kipróbált a hajára, de úgy érzi egyik sem igazán tudta kielégíteni azt az igényét, miszerint kímélően tisztítson és egyben ápoljon is? Akkor adjon egy esélyt a BIOLA oldalán kapható bio sampon változatoknak!

Ezek legfőképpen abban különböznek a jól ismert márkák készítményeitől, hogy mesterséges hajápoló anyagot nem tartalmaznak, így a természetes alapú tisztító anyagaik és ápoló hatóanyagaik is a gyógynövények kivonatainak és egyéb természetes összetevőknek köszönhetik.

A szintetikus ható- és kísérőanyagok hiánya révén pedig nemcsak a mellékhatások esélyét csökkentik, hanem látványosabb eredmény elérése is képesek, mint a kémiai elemekkel dúsított kozmetikumok.

A bio sampon alkotóelemei nagyon könnyen be tudnak épülni a haj szerkezetébe, ezáltal nemcsak pillanatnyi hatást lehet elérni, hanem hosszútávon oldhatóak meg az olyan problémák, mint a túlzott zsírosodás vagy a korpásodás.

Természetesen ehhez meg kell találni azt a terméket, ami kimondottan az adott tünetek enyhítésére, orvoslására szolgál, de éppen ezért van a bio sampon kínálatban is többféle verzió. Zsíros és száraz hajra más bio sampon kell, ahogy a korpásodásra hajlamos fejbőr is más változat segítségével kezelhető, tehát mindenképpen szükség van az utánajárásra és olykor némi kísérletezésre is.

Még a natúr hatóanyagok esetében sem lehet biztosra tudni, hogy miként reagál a szervezet, így nem biztos, hogy az első alternatíva máris megoldást hoz. Azonban a bio sampon mindenképpen jó kiindulópontot jelent, mert tudni való, hogy általuk jobb eredmények érhetőek el, mint a kémiai vegyületek révén, nem beszélve arról, hogy sokkal kíméletesebb módon.

Különösen a száraz hajra natúr vagy bio hajápoló balzsamot vagy hajfénysprayt is célszerű alkalmazni a samponozás -mosás után. Ez egyáltalán nem mellékes szempont akkor sem, amikor a hajkoronánk tisztításáról, ápolásáról van szó, hiszen senki nem szeretné cserébe az egészségét kockára tenni.

Márpedig az átlagos samponokban sok olyasmi található, ami igencsak veszélyt jelenthet az egészségünkre nézve, tehát már csak ezért is érdemes helyettük a bio sampon mellett dönteni. Ha pedig sikerül megtalálni azt az opciót, ami még a hajproblémánkat is helyrehozza, akkor az már többszörös előnyt kínálhat számunkra.