Gyakran előfordul, hogy egy cégtulajdonos olasz ügyfeleivel szeretne tárgyalni, illetve üzleti levelezést akar lebonyolítani ezen a nyelven, de komoly akadályba ütközik. Ilyenkor szükséges a magyar olasz fordító munkáját igénybe venni, aki tudásával elősegíti az üzleti sikereket.

A budapesti székhelyű Bilingua Fordítóiroda munkatársai nem csupán a hivatalos levelezésekben segíthetnek, hanem az üzleti megbeszéléseken, konferenciákon, bemutatókon kérésre jelen lehetnek tolmácsolás céljából.

Ugyanakkor, az itt dolgozó magyar olasz fordító mindenféle hivatalos dokumentum olasz nyelvre történő átültetését vállalja. Azt azonban tudni kell, hogy ez a cég nem végez hiteles fordítást, azt Magyarországon csak egy másik iroda teheti meg.

De itt akár SOS határidővel is vállalják bármilyen szövegtípus gyors fordítását, a komoly szakmai és tapasztalati háttérrel rendelkező magyar olasz fordítók. Ráadásul nem csupán fordítással foglalkoznak, hanem szükség és igény esetén lektorálnak is. A határidőt minden esetben betartják.