Béres vitamin
Béres vitamin

Magyarország neve nem ismeretlen a külföldi tudósok körében, hiszen rengetegen bizonyítottak már a kiváló találmányokkal. Például a C-vitamin paprikából való kinyerésével Szent-Györgyi Albert biokémikus örökre beírta nevét a történelemkönyvekbe. Hasonló módon vált ismertté Dr. Béres József neve is, akinek egyedülálló, különleges nyomelemeket pótló készítményét szerte a világban ismerik. A termék köré végül vállalat épült és megannyi Béres vitamin típus került kidolgozásra.

A Béres vitamin rendszeres szedésével az influenzajárvány idején minden nyavalya nagy ívben el fogja kerülni. Nagyon hasznos a gyerekeknek, az időjárásra érzékeny felnőtteknek, az időseknek pedig végképp javasolt a csepp fogyasztása.

A Béres vitamin más összetevőkkel kombinálva, különféle egyéb betegség ellen is jótékony hatású, a magnéziumos változat a stressz ellen, a Ginko bilobaval dúsított pedig a keringési rendszer helyes működését szorgalmazza. Szívműködés támogatására szíverősítőként pedig a Q10-el kombinált Béres vitamin a javallott.