A kulturált italfogyasztás során minden szeszesitallal szemben felállíthatunk bizonyos elvárásokat. Ebben az esetben ez az elvárás még véletlenül sem a bódult állapot mielőbbi elérése.

Amíg egy minőségi whiskey testes, füstös zamatával kényezteti az ízlelőbimbóinkat, addig a Beluga vodka utánozhatatlan, kristálytiszta ízélményt kínál. De mitől válik egy semleges színű szeszesital minőségivé? Például attól, hogyha már önmagában fogyasztva is képes magával ragadni azt, aki belekóstol.

Ez legkönnyebben a minőségi alapanyagok felhasználásával és a gondos elkészítési folyamattal érhető el. Ha a Beluga vodkát vesszük górcső alá, akkor máris lehull a lepel és választ kapunk a kérdéseinkre a letisztult ízvilággal kapcsolatban. A felhasznált víz, gyakran több tízezer éves gleccserekből származik.

Ezen kívül a Beluga vodka egyedi összetevői közé tartozik a szibériai búza, ami a Beluga Noble-t összetéveszthetetlenné teszi más vodkákkal szemben. A cukorszirup, a méz, a zabpehely, a bogáncs és egy csipetnyi vanília tökéletes elegyétől nyeri el végleges ízét.