02Ha mindig jó ízű, és kellő hőmérsékletű vizet ihatnál, akkor is elhanyagolnád a napi folyadék bevitelt? A Reginaqua Kft a Szentkirályi ballonos ásványvíz forgalmazója a ballonos ásványvíz házhozszállítás mellett energiatakarékosan is üzemeltethető vízadagoló kihelyezésével gondoskodik a kényelmedről.

Ha arra vágsz, akkor egyenletes hideg vizet ad, de ha egy éppen egy forró teát szeretnél, akkor azt is pillanatok alatt megoldhatod prémium minőségű ásványvizükkel. A bérlési lehetőségnek köszönhetően különösebb ráfordítás nélkül is szuper minőségű, finom vizet ihatsz amikor csak szeretnél. Ásványvizet ihatsz úgy, hogy még cipekedned sem kell.

Az ország egész területén megbízható az ásványvíz házhozszállítás. Választhatsz, hogy a hét egy bizonyos napján, vagy vízfogyasztástól függően a szállítsák-e ki a ballonos Szentkirályi vagy Emese vizet. A vízadagoló automata kiválasztásában is több lehetőség közül választhatsz, a hideg-, meleg- és szénsavas vizesig választhatsz. Küllemüknek köszönhetően esztétikus elemei lehetnek otthonoknak, irodáknak egyaránt. Sokan tisztában vannak vele, hogy mennyi lenne a szükséges napi folyadékbevitel, mégis csak kevesen érik el a szükséges mennyiséget. Figyelj rá tudatosan, hogy ne ess ebbe a hibába, hiszen az egészséged múlhat rajta.