Infrapanel

A fűtéstechnológia fejlődésével mindig találunk a piacon újabb és újabb megoldásokat az otthonunk felmelegítésére. Nehéz helyzetben vagyunk, amikor a megfelelő fűtésmódot szeretnénk kiválasztani magunknak.

Ha költséghatékony, környezetbarát és dekoratív megoldást keres, az infrapanel kiváló választás lehet. Ez a technológia már sok évvel ezelőtt megjelent és azóta folyamatosan fejlődik. Többféle változatban, minőségben is elérhető.

Előnye, hogy a telepítése nem igényel átalakításokat az otthonunkban, csak elektromos áramra van szükség. Az infrapanel hatékonyan és gyorsan felfűti a helyiséget és tartja annak hőmérsékletét a beállított hőfokon. Könnyen hordozható, így magunkkal vihetjük akár a nyaralásokra is. Infrapanel segítségével sehol nem kell aggódjunk, hogy fázni fogunk.

Elektromos áram mindenhol elérhető, így meleget bárhol tudunk biztosítani. A környezettudatosságot előtérbe helyezve, lehetőség van napelemes rendszerre csatlakoztatni, ezzel ingyen tudjuk melegen tartani a kívánt helyiséget.