Az elektromos áram megjelenése sokféle pozitív változást hozott az emberek életébe. Az utóbbi években például egyre elterjedtebb lett a különféle elektromos fűtőtestek használata. Az Adax Neo WiFi kapcsolattal rendelkezik és hatékonyan képes felmelegíteni az adott szobát.

Persze ezeket a darabokat többféle teljesítményben gyártják, így mindenki igényének megfelelőt választhat. A norvég gyártó által készített panelek hatékonyságát az is bizonyítja, hogy ezekben az északi országokban, ahol amúgyis többet kell fűteni, mint Magyarországon, eléggé elterjedtek ezek a termékek.

A sok északi családi házban megtalálható Adax Neo WiFi kényelmes megoldást jelent, ugyanis nemcsak az otthonokban, hanem a nyaralókban vagy üzlethelyiségekben is jól teljesít. A rendszer belsejében nincs ventilátor, ugyanis a hideg levegő alul beáramlik és a fűtőbetéten áthaladva melegen távozik. A fűtőbetét egy speciális kerámiaházban levő ötvözet, ami működés során nem forrósodik fel, így tulajdonképpen az élettartama örök.

Az Adax Neo WiFi processzorral ellátott termosztátot tartalmaz, ami rendkívül pontosan mér, ezért a helyiség sohasem lesz alul- vagy túlfűtve. A felszerelés egyszerű, ugyanis függőlegesen kell elhelyezni, lehetőség szerint az ablak alá. Ha Önnek is felkeltette az érdeklődését ez a termék, akkor a warmart.hu internetes felületen több típus közül választhat.

A honlapon a termékleírásnál az Adax Neo WiFi működése és beüzemelése részletesen elolvasható. Az internetes kapcsolat arra jó, hogy telefonos applikáción keresztül vezérelni lehessen az eszközt. A felhasználóbarát felület segítségével a ház bármelyik pontjáról vezérelhető ez a fűtőpanel.