Bármilyen formában előállítható műanyag ablak

Vannak esetek, amikor egyszerűen ki lehet számolni, hogy mennyibe fog kerülni az új műanyag nyílászáró. Az ablakcsere akció a szabványméreteket veszi alapul. Cégünk többéves tapasztalattal rendelkezik, ezért volt időnk felmérni a budapesti panellakások típusait és azoknak általános szabványméreteit, ami az ablakokra vonatkozik.

Így kaptunk egy elég pontos képet és kedvező ablakcsere akció kialakítására volt lehetőségünk. Amiért ezek a lakások vasbetonból készültek, ezért könnyebb a beépítés, mint egy régi téglaépület esetén, mert ott megtörténhet, hogy a falból és vakolatból kitörhetnek nagyobb darabok a bontás során.

Az ablakcsere akció során vásárolt műanyag ablak a vasbeton szerkezetű épületekbe egyszerűen, károsodás nélkül beépíthető. Az ablakcsere akció mellett, a beépítési árat kedvezően alakítottuk ki, ami tartalmazza a szállítást, a bontást és természetesen magát a beszerelést, az igényelt kiegészítőkkel együtt.

Ha mégis eltérnek az ablakméretek az oldalon felsoroltaktól, akkor tanácsot kérhet tőlünk és elmagyarázzuk, hogy mi a teendő ebben ez esetben.