Sokan még útközben is dolgoznak. Az Apple telefonok nekik nyújthatnak segítséget. A készülék rendkívül erős hardveres és szoftveres háttérrel rendelkezik, ebből adódóan az ára sokkal magasabb, mint a többi okos készüléké. Akik az Apple telefonok mellett teszik le a voksukat, ők szívesen vállalják a minőséggel járó magasabb költségek megfizetését.

Operációs rendszere nagyon könnyen kezelhető, így bárkinek alkalmas napi használtra. A cég maga fejleszti a készülékhez tartozó programokat, így nem kell a különböző alkalmazások összecsiszolásával fáradni. Azonban ezek a darabok nemcsak munkakészüléknek jók, hiszen pont az erős konfiguráció teszi alkalmassá arra, hogy szórakoztató eszköz is válhasson belőle.

Akiknek a belső tulajdonságok mellett a formatervezés is fontos, azoknak jó hír, hogy a gyártó e tekintetben sem marad alul a többiekhez képest. Változatos színek és dizájnok kavalkádja nehezíti meg néha a vásárló dolgát, aki nemcsak a praktikumot keresi az Apple telefonok valamelyikében, hanem a divatnak is szeretne hódolni a választásával.