akciós kerékpár
Akciós kerékpár

Nem szeretne vagyonokat elkölteni gyermeke kétkerekűjére, hiszen egy-két év alatt úgyis kinövi azt? Akkor tudnia kell, hogy az akciós kerékpár kínálatunk páratlan. Nálunk most is több mint 3000 darab közül válogathat. A kicsiknek való bringáktól a felnőtt méretekig mindent megtalálhat a webáruházunkban.

Keressen rá a speedbike.hu honlapra, és böngésszen az akciós kerékpárok között! Ha rátalált az igazira, tegye bele a virtuális kosarába! Pár lépésben le is tudja adni rendelését, és rövid adategyeztetés után már továbbíthatja is igényeit a központunknak. Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül postázzák a megadott címre, és már kezdheti is a kicsi tanítását segédkerékkel, majd anélkül!

Amennyiben védőfelszerelést is szeretne, hogy a lurkót a kezdő körök alatt is biztonságban tudhassa, akkor a kiegészítők menüpont alatt ezeket is megtalálhatja. Intézze a vásárlást online, hiszen így sokkal kényelmesebben és nagyobb akciós kerékpár kínálatból tud válogatni! Ha szakmai segítségre lenne szüksége, hívjon bennünket, és felkészült munkatársaink hasznos tanácsokkal fogják ellátni Önt!