A bedőlt hitelek sajnos hazánkban is sokakat érintenek. Mindegy, hogy felmondott banki hitel miatt van az adósság vagy egyéb okokból kifolyólag, a hatékony adósságrendezés még a legrosszabb helyzetből is segít kiutat találni. A svájci frank alapú hitelek sajnos rengeteg családnak veszélyeztették az otthonát, hiszen a havi törlesztés szinte egyik napról a másikra lett tetemes összeg. Olyan cégek is bőven akadnak, akik óriási marketing kíséretében, szinte feltételek nélkül adnak hitelt hatalmas kamattal.

Az adósságrendezés minden olyan esetben szükséges, amikor az adós nem képes törleszteni a hitelező által megszabott összeget. Hogyan zajlik ez? A Hitel Nélkül vállalkozás peren kívüli megegyezést segít kötni az ügyfél és a követeléskezelő között, aminek az eredményeként elengedik átlagosan a tartozás 50-70 %-át. Az adósságrendezés keretein belül, ugyanakkor kamatmentessé teszik a tartozást, tehát az általuk lecsökkentett összeg már nem fog növekedni. Az ügyfél annyit fog havi részletekben visszafizetni, amennyit képes.

Egy nagyobb adósság kifizetése sokszor lehetetlennek tűnik annak, aki éppen ilyen helyzetben találja magát. Ilyenkor érdemes az adósságrendezés tanácsadás szolgáltatást igénybe venni. Nem kell egyedül megbirkózni a jogi és gazdasági szakszavakkal vagy azon gondolkodni, hogy miként lehessen kifizetni a jövedelemhez mérten túl magas hitelt. Nem szükséges a végsőkig meghúzni a nadrágszíjat vagy eladni az ingatlant, autót, mivel van ennél okosabb megoldás. A hitel-nelkul.hu weboldalon az adósságrendezés tanácsadás teljesen egyszerűen működik.

Az ügyfélnek először is annyi a dolga, hogy az “Ingyenes adósság-elemzésre jelentkezem” gombra kattintva megadja a lehető legtöbb információt a felmondott adósságával kapcsolatban. Innentől fogva már érkezik is a segítség. Az adósság tanácsadás során ugyanis a vállalkozás szakszerű segítséget nyújt, így minden megfelelő adatot megtud annak érdekében, hogy az ügyfele adósságát a lehető legjobban tudja csökkenteni. Az adósságrendezés tanácsadás és elemzés teljes mértékben ingyenes.