A Visszatérő - Leonardo di Caprio
A Visszatérő – Leonardo di Caprio

Biztosan Ön is hallott arról, hogy Leonardo di Caprio végre megkapta ebben az évben az Oscar-díjat. A színész az elismerést a Visszatérő (The Revenant) című filmben nyújtott alakításáért érdemelte ki.

Az alkotás egyébként nagyon jól sikerült, tehát ha teheti, Ön is nézze meg a művet DVD-n vagy Bluray-en! A Visszatérő cselekménye viszonylag egyszerű, hiszen arról szól, hogy a Leonardo di Caprio által alakított Hugh Glasst a társa otthagyja egy medvetámadás után a vadonban.

Az előzetes várakozásokkal ellentétben a vadász túléli az incidenst, és elindul bosszút állni a társán. Ehhez azonban át kell verekednie magát számtalan veszélyen, amely nem bizonyul könnyű vállalkozásnak.

A Visszatérő egyébként igaz történet alapján készült, tehát érdemes ezzel a szemmel nézni a filmet, amelyet többek között a dvdbluray.hu oldalról is meg lehet rendelni DVD-n vagy Bluray-en. Az alkotás remek értékelést kapott, tehát nem fogja Ön sem megbánni, ha rászán két-három órát ennek a remek amerikai kalandfilmnek a megtekintésére.