Ön is úgy véli, hogy szinte teljesen felesleges a gazdaságában működő gépek, például a traktorok rendszeres szervizelése? Nos, ez a tendencia kifejezetten helytelen, ugyanis szükség van a traktor javítás lebonyolítására, mivel a hibákat nem mindig tudjuk kellő időben érzékelni.

A több 10 tonnás erőgép is bizony bármelyik pillanatban képes meghibásodni, ami belátástalan következményeket okozhat mind a termésben, mind pedig a területen dolgozók egészségügyi állapotában. A hirtelen fellépő hiba a kisebb vállalkozásoknál az elvégzendő munka rovására mehet.

Emellett természetesen a rendszeres gondozás, karbantartás segít megőrizni a traktor gyári állapotát, ezáltal pedig növelni annak élettartamát. A traktor javítást lehetőségünk van elvégeztetni szakemberekkel is, akik a sürgősen kialakult esetekben átalányt számolnak fel a soron kívüli kiszolgálásért. Ennek tartalma tulajdonképpen a kölcsönös megállapodás.

A szerződés lényege, amit általában 1 évre kötnek, hogy az ügyfélnek ne kelljen foglalkoznia a traktor javítás munkálataival. Habár a szerződés nem foglalja magába az alkatrészeket, de a szerelők akár a saját gazdaságunkban is kiszállnak. Viszont arra is van lehetőségünk, hogy profi környezetbe menjünk. Amennyiben az időjárási viszonyok megkívánják, szükségünk lehet egy nagyobb fedett helyszínre, amit biztosítanak számunkra. Gondolja meg a gépének folyamatos szervizelését, hiszen a traktor javítás feltételei mellett, szinte vétek lenne elhanyagolni a több millió forintot érő példányokat!