tetőablak árak
Tetőablak árak

Egy ház felépítése precizitást és odafigyelést igényel. Már a tervezés első pillanatában gondolni kell az ablakok elhelyezésére, főleg ha tetőteret is szeretne kialakítani, ezért jó tudni a tetőablak árak „mozgását”. Egy építkezés anyagi részének 20 % a nyílászárók teszik ki.

Meghatározó tényező az alapanyag és a méret, itt pedig meg kell említeni a fa és a műanyag szerkezetből készült termékeket. Az üvegezési technika is nagymértékben befolyásolja az anyagiakat, ugyanis ehet választani a sima vagy a többrétegű üvegezés között. Fontos szerepe van a zárak és a kilincsek minőségének is az árak kiszámításában. Ezek mellett figyelembe kell venni a különböző kiegészítő tartozékokat, amelyeket nem tartalmaz az alapcsomagolás és plusz költségnek számítható be.

Itt megjegyezhető a szúnyogháló, a hővédő roló, a külső és belső árnyékolók, amelyeknek fontos szerepük van a kellemes hőmérséklet kialakításában. A legtöbb esetben a nyílászárók rendelésre készülnek, igy már a tervrajz elkészítése után kiszámolhatóak a tetőablak árak.