telitalpú cipő
telitalpú cipő

A különféle magas sarokkal rendelkező cipők nagyon csinosan tudnak mutatni a kecses női lábakon, de tény, hogy nem valami kényelmesek. Ha valakinek fontos a komfort, de mégsem szeretne lemondani az ilyen típusú lábbelik által nyújtott pozitív és esztétikai hatásokról, akkor a telitalpú cipő jelentheti számára a megoldást.

Ezek is ugyanúgy megnyújtják a lábat, keskenyebbnek, feszesebbnek mutatják a vádlit, illetve megemelik a feneket, de közben sokkal kényelmesebbek, mint amelyekben csak egy-egy vékony sarkon kell egyensúlyozni. Tehát, ha gyalogolni kell vagy olyan állómunkát végez, ahol kötelező a csinos megjelenés, akkor a telitalpú cipő a legjobb barátja lehet.

A www.cipom.hu oldalon ezt többféle változatban is be lehet szerezni, így minden szetthez lehet egy olyan telitalpú cipő a birtokában, ami tökéletesen passzol színben és stílusban is hozzá. Ezáltal a telitalpú cipő élettartamát is megnövelheti, hiszen sokkal később fog tönkremenni, mintha mindennap ugyanazt viselné és azt tenné ki kiemelt igénybevételnek.