Manapság megfigyelhető, hogy minden az úgynevezett márkaközpontúságra épül, arra a bizonyos mindent meghatározó ranglétrára pedig roppant nehéz feladat feljutni egy-egy gyártónak. A STAVMAT TÜZÉP ST line néven már rengeteg saját gyártású utolérhetetlen terméket tudhat a magáénak. Ezek a példányok pedig rendkívüli ár-érték aránnyal és kiváló minőséggel rendelkeznek.

Az ST line termékeket tekintve a fő csapásirány az építőanyagok felé terelődik. A széles választékban már megtalálhatjuk a dombornyomott szigetelésvédő lemezt, a falazó habarcsot, az üvegszövet hálót, a különféle beltéri festékeket, sőt, még a csemperagasztót is. A STAVMAT TÜZÉP jó pár éve épülő brandjéhez pedig elengedhetetlen elem az ügyfélközpontúság.

A megvásárolt ST line márkás termékekről az ügyfelek visszajelzését várják a tökéletességre törekvés jegyében. Továbbá, az stshop.hu weboldalon pedig e-mail-ben felvehetjük a kapcsolatot a céggel és javaslatokat tehetünk új termékek megjelenésére, hiszen a vevők véleménye az, ami igazán számít.