Már egyre többeknek cseng ismerősen a Salgó polc elnevezés, ami annak köszönhető, hogy ez a termék igen magas szintű stabilitással és teherbírással rendelkezik. Ennek köszönhetően, a Salgó polc ár számos céget és magánszemélyt is érdekel. Hogy egy teljes Salgó polcrendszer mennyibe fog kerülni, az több tényezőtől függ. Az elsők között szerepel a teherbírás és a méret.

Lényeges szempont, hogy olyan állványrendszert válasszanak a megrendelők, amin kényelmesen elférnek a tárolni kívánt árucikkek. A Salgó polc ár a kivitelezés függvényében is változhat, ami azt jelenti, hogy a csavaros és csavarmentes termékek ára különböző. A csavaros változatok ára a metrikus és COLL méretezést alapul véve is eltérhet.

A salgopolc.pro weboldalon a Salgó polc ár mellett az is fel van tüntetve, hogy az oszlopok és alkatrészek mennyibe kerülnek. Amennyiben Ön is az első osztályú alapanyagok felhasználásával készült polcok megvásárlását tervezi, kérjen személyre szabott ajánlatot a weboldalon keresztül vagy pedig hívja fel a céget!