A cukornád levéből előállított szeszt a gasztronómiában is használták. A tölgyfahordóban érlelt rum egyes koktélok fő összetevője. Önmagában is nagy élvezetet nyújt mindazoknak, akik kedvelik a karakteres ízvilágot.

A fiatalok körében is kedvelt ital leginkább kólával fogyasztják. A Karib térség kultúráját ennek a nemes italnak a gyártása és fogyasztása határozza meg. Neve a kalózokhoz és a tengerészekhez köthető. Manapság már több ország foglalkozik ezzel, aminek következtében számos fajtája is ismert.

A piacon megtalálható a fehér, a fekete, az arany és a fűszeres rum. Mivel nincs egy általános szabvány, ezért fokban, érlelésben és elnevezésben is különböznek. Amennyiben szeretné kipróbálni a tengerészek italát, látogasson el a weboldalra, ahol a rum számos fajtájából válogathat!

Az ajánlat a 18 évnél idősebb korosztályra vonatkozik. Többféle kiszerelésben és árban kapható. Érdemes végignézni az ajánlatot, mert néhány rum kedvezményesen megvásárolható. Rendelés esetén a szakértő segítsége is igénybe vehető.