Ez a népszerű termék védi szemeit az UV sugarakkal szemben. A Police napszemüveg jellemzője a kihívó, merész formavilág. Egyedi megjelenést biztosít a viselőjének. Minden alkotóeleme minőségi. A lencséi akril alapú polarizált polikarbonátból vannak előállítva.

Mivel a készítésnél akrilt alkalmaznak, csökken a lencsék használat közbeni karcolódása, elhasználódása. Sokféle változatot találhat a szaküzletekben, így kedvére válogathat a szebbnél-szebb és praktikus darabok között. A Police napszemüveg könnyen felismerhető, hiszen mindkét szárán a márka neve olvasható. A termék megrendelésekor a csomagolásban találja a tokot, amiben a kellék és egy törlőkendő kap helyet. Nagyszerű választás azoknak, akik egy vakmerő darabot keresnek. Minden típus erős stílust képvisel.

A márka 1983-ban debütált Olaszországban. Napjainkban már a piacvezető gyártók egyike. Hazánkban igencsak sokan kedvelik, elég nagy a rajongótábora. A Police napszemüveg Magyarországon a 90-es években vált közkedveltté és a mai napig népszerű.