A Xiaomi szédítő ütemben dobja piacra az új telefonjait. Őszintén bevallva, néha nehéz lépést tartani a kínai gyártó új készülékeiről szóló hírekkel, kiszivárgásokkal és bemutatókkal. Vajon ez jó dolog? Valószínűleg igen, mert fogyasztóként nagyobb mozgásterünk van és az igényeinknek megfelelő okostelefont vásárolhatunk.

Nemrégiben a Xiaomi leányvállalata, a Pocophone bemutatta a legújabb modelljét, ami kétségtelenül sikeres lett. Az új készülék nagyon érdekesnek tűnik és remek ár-érték aránnyal büszkélkedhet. Anélkül, hogy luxus tulajdonságokkal rendelkezne, a legújabb Pocophone termék arra összpontosít, hogy gyors és erőteljes felhasználói élményt kínáljon ellenállhatatlan áron. Másrészt a vállalatra az is jellemző, hogy meghallgatja a felhasználóit és új modelljeibe beépíti a kéréseiket.

Habár a cég 2020-ban hivatalosan a Xiaomi független márkájává vált, a Pocophone elkötelezett amellett, hogy fejlett mobilokat készítsen alacsony áron, saját személyiséggel és figyeljen arra, amit a közönsége mond.