A karkötők eredeti értelmezésének köszönhetően, a dán divatház gyorsan nagy népszerűségre tett szert. A szakszerűen megtervezett termékeket a vásárlók különös szeretettel fogadták a világ minden táján. Ennek a népszerűségnek az oka a tervezők magas hozzáértése mellett, a felhasznált anyagok. Milyen fémekből készül a legtöbb Pandora ékszer?

A cég különféle kortárs kézműves díszeket kínál, amelyek főleg természetes anyagokból kerülnek előállításra, beleértve az ezüstöt és a 14 vagy 18 karátos aranyat. A produkció különféle drágaköveket és féldrágaköveket, valamint gyöngyöket is használ a termékek szépségének hangsúlyozására, valamint a Pandora ékszerek kifinomultságának növelésére.

A Gold termékcsalád 14 karátos sárga aranyból készül, míg a kéttónusú kollekciók 14 karátos sárga vagy rózsaszín aranyból és ezüstből készülnek. Valódi különlegességnek számítanak a Pandora Shine és a Pandora Rose egyedi ötvözetei, amelyek titkait szigorúan őrzik. Ezeket a Pandora ékszereket a különleges árnyalatuk és fényük, valamint tartósságuk különbözteti meg.