Mivel a szerkezet szigetüzemű, vagyis hálózatra nem csatlakozik, ezért engedélyre nincs szükség a telepítéséhez. A napelemes kandelláber teljesen lopásbiztos, mivel a mozdítható alkatrészek az aljzatban helyezkednek el, egy speciálisan elzárt dobozban. A modern technológiának hála, karbantartást hosszú évekig nem igényel. A Nap sugaraiból állítja elő a világításhoz szükséges energiát.

Udvarok, parkok és járdák esetén kiváló döntésnek bizonyulhat. Ez a környezetbarát és energiatakarékos eszköz egyszeri befektetésnek nevezhető. A napelemes kandelláber úgy lett tervezve, hogy az időjárás viszontagságainak ellenálljon. Az elektronika, valamint az akkumulátor nagyszerűen viseli a hőingadozásokat.

Különböző teljesítményben, kialakításban és méretben vásárolható meg, így biztosan Ön is ráakad arra a modellre, ami kielégíti az igényeit. Áramkimaradások esetén is kifogástalanul üzemel. Ez nagyon fontos dolog, hiszen a mai szeszélyes időjárás miatt, bármikor kialakulhatnak viharok. A napelemes kandelláber egyre népszerűbbé válik.