Műszempilla

A szempilla hosszúsága, színe és sűrűsége is nagy hatással van az arc karakterére, ezért nem csoda, hogy a hölgyek mindent megtennének a minél hosszabb, sötétebb és sűrűbb pillákért. Ezt egyrészt szempillaspirállal érhetik el, de van egy szint, aminél tovább ez nem tud segíteni.

Ekkor jön képbe a műszempilla, ami már alapjaiban is meg tudja változtatni, hogy miként néz ki a szem környéke és egyáltalán milyen lesz egy ember megjelenése. Ezt speciális ragasztóval rögzítik szálanként vagy tincsenként, attól függően, hogy kinek milyen igényei vannak, illetve mennyire szeretne természetes hatást.

Amennyiben nem fontos, hogy mások azt higgyék, hogy a sajátja, akkor a tincses megoldással is nagyon látványos és drámai hatás érhető el. Azonban, ha úgy szeretne szebbé válni, hogy ne lehessen megmondani, akkor a szálankénti ragasztás lesz az ideális alternatíva.

Igaz, hogy sok időt vesz igénybe és rengeteg türelem kell hozzá, de így a műszempilla teljesen eredetinek fog tűnni. Továbbá tudni kell, hogy a szálas műszempilla igazán tartós, mivel a pótszálak is csak akkor fognak kihullani, mint az eredetiek, vagyis azokkal egyszerre.

Ez azt jelenti, hogy körülbelül három hónapba kerül, míg az összes eltűnik és amennyiben időnként kipótoltatja, akkor soha, senkinek nem fog feltűnni, hogy milyen szépészeti eljáráson vett részt. A műszempilla önbizalmat adhat, így érdemes ilyesmit használni.

Különleges ápolást sem igényel, így ha egyszer felragasztja vagy felragasztatja, akkor már csak néha a töltést kell megoldani. Tegyen egy próbát Ön is és elvezze, hogy mindig szépek lehetnek a pillái és smink sem kell ahhoz, hogy a szemeire terelődjön a figyelem!