kölyök kutyatáp
Kölyök kutyatáp

Amikor kölyökkutya kerül a házhoz, azonnal felmerül a kérdés, hogy honnan lehet neki megfelelő táplálékot venni, illetve milyen a számára a tökéletes eledel. A webtap.hu webáruházban számos kölyök kutyatáp márkából lehet válogatni. Megvásárolható Acana, Brit Care, Orijen, illetve Trovet nevű gyártóktól származó, különböző kiszerelésű szárazeledel.

A kölyökkutyák étrendjének bővelkednie kell a többféle forrásból származó húsokból. Mozgékonyságukat tekintve nagyon fontos, hogy a táplálékuk tartalmazzon friss, emberi fogyasztásra is alkalmas húst. Azonban mérsékelt mennyiségű szénhidrátra is szüksége van szervezetüknek, amit gyümölcsök és zöldségek tesznek ki.

Búzát és annak származékait nem tartalmazzák, az emésztőrendszer megbetegedéseit, valamint az allergia elkerülése érdekében. A száraztápok bővelkednek állati eredetű zsírsavakban, amelyek kedvezően hatnak a fejlődésre és az immunrendszerre. A kölyök kutyatáp használata elengedhetetlen a kis kedvencek optimális fejlődésének és egészségének szempontjából.